17:00

IK Arvika Fotboll 2

Referat: Grums IK FK - IK Arvika Fotboll 2

Matchen spelas på Grönberg en mycket varm sommardag.
Motståndarna Arvika brukar rulla mycket boll inom laget och den här gången var det inga överaskningar i det spelet.Vi håller våra positioner mycket bra i första perioden och har några fina omställningar i spelet som kunde resulterat i något mål framåt. 0-0 efter första.
Andra delen av matchen börjar värmen ta ut sin rätt och Arvika sätter en högre press uppåt i banan och dom gör 1-0 ganska tidigt . Vi kvitterar en liten stund senare på en rapp omställning. Tröttheten sätter sina spår i mitten av andra då vi spelar lite för korta passningar istället för att lyfta över Arvikas presspel. Arvika går ifrån till 3-1 i andra perioden.
I sista perioden avslutar vi på ett bra sätt och kämpar på bra i värmen och är nära att komma närmare i målprotokollet vid flera tillfällen. Arvika vinner matchen med 4-1 men vi ska vara mycket nöjda med vår insats. Bra jobbat !